MOYU Erasable Stone Paper Notebook Custom Hardcover

DKK 335,00
( DKK 418,75 )
 • Køb 100 eller flere til DKK 324,00
  ( DKK 405,00 )
  pr stk.
 • Køb 250 eller flere til DKK 314,00
  ( DKK 392,50 )
  pr stk.
 • Køb 500 eller flere til DKK 304,00
  ( DKK 380,00 )
  pr stk.
Lager: På lager

MOYU Erasable Stone Paper Notebook Custom Hardcover

Model/varenr.: 1808
Vægt: 0,305 kg

A5-notesbog af stenpapir fra mærket MOYU. Det ekstra robuste omslag er fremstillet af 700 gram genbrugspap. Denne notesbog leveres med en pen og en renseklud. Hver stenpapirside er bæredygtigt produceret, naturligt træfri og 100% genanvendelig.

Denne notesbog er forsynet med en elastisk penneløkke og en stærk spiralryg og indeholder 40 sider med ugeplanlægger, huskelister, linjeret papir, blankt papir, millimeterpapir og prikket papir. Tag noter med den medfølgende, specielle MOYU-pen. Denne pen indeholder det originale Frixion-blæk. Den specielle blæk tørrer helt på stenpapir og er nem at slette uden at efterlade spor. Fugt den medfølgende MOYU-klud let med lidt vand, og slet blækket.

På denne måde har du altid tomme sider til nye idéer og to do-lister. Du kan skrive på stenpapir 500 gange i gennemsnit. Denne notesbog vil holde i årevis.

Ved bestilling af 50 stk. eller mere kan du vælge at få printet inder- og/eller yderomslaget med dit eget fuldfarvedesign. Stenpapir er lavet af 80% kalksten og 20% ren plast. Det er naturligt træfrit, og der kræves hverken vand eller kemikalier for at lave papiret. Produktionen af stenpapir er derfor mere økonomisk og producerer 67% mindre CO2 end produktionen af papirmasse. Derudover kan stenpapir genbruges i det uendelige, uden at der skal tilføjes nye råvarer.

Leveringstid: Ca. 1 måned

Du designer selv et graftisk oplæg som max må fylde 148x210 mm og kommer på forsiden og bagsiden, kan også fåes som tryk-kombi med tryk både på forsiden, infosiden og bagsiden eller på infosiden, dobbeltsidet -spørg for mere tryk info 

Trykteknik: Digital tryk

Når du har placeret ordren modtager du en ordrebekræftelse, som du besvarer og vedhæfter dit graftiske oplæg - dvs. følgende filer kan bruges: ai-fil, eps-fil eller PDF-fil (tekst skal være outlinet)

Kr./stk. ekskl. moms - Fragtfrit leveret

Fandt du ikke det du ønskede?

Så kontakt mig ved at sende mig en mail på info@navneskilte.com eller ring på 2295 9130

MT Trading importerer selv varer fra østen, og jeg har et stort kontaktnet til mange brancher.

Jeg finder det du mangler! - til en skarp pris selvfølgelig :-)