Drikkedunk 500 ml RPET, 1-farvet logo rundtom

Pris fra
DKK 78,75
( DKK 98,44 )
Lager:

RPET Sports Bottle 500 ml drikkeflaske, 1-farvet logo rundtom

Model/varenr.: W161.30

Denne genanvendelige sportsflaske er lavet af 100% genanvendt PET. Med et sammenklappeligt mundstykke og et lukbart sugerør, så flasken ikke skal vippes, når du drikker. Praktisk til i bilen eller på cyklen, så du kan holde øje med trafikken, og det er så sikkert!

Drikketuden lukker, når du trykker mekanismen ned. Hætten er 100% lækagesikker. Udover at denne flaske er lavet af genanvendt PET, er den også bæredygtig, fordi du ikke længere skal bruge en engangsvandflaske med denne genanvendelige flaske.

Takket være den brede åbning af flasken er den også velegnet til isterninger. Kasketten har integreret bærehåndtag og er nem at bære eller sætte på en karabinhage, men du kan også nemt bære den med én finger.

Kapacitet 500 ml.

Gaveæske kan tilkøbes

Hurtige fakta • Flasken er lavet af genanvendt PET • 500 ml • hætten er lavet af PP og har en bevægelig drikketud • Flasken skal vaskes i hånden, ikke i opvaskemaskinen (kun låget) • Hætten har et integreret bærehåndtag

Logotryk hele vejen rundt i max str.: 60 x 120 mm - Prisen inkluderer 1-farvet tryk, som er maximum antal farver på dette produkt.

Min. 100 stk.

Send vektorlogo (ai-fil, eps-fil eller skalérbar PDF-fil) på info@navneskilte.com og oplys dit ordrenr. - afvent gratis korrektur.

Leveringtid ca. 10 dage fra godkendt korrektur

Kr./stk. ekskl. moms - fragtfrit leveret ved køb over kr. 800,- + moms

Fandt du ikke det du ønskede?

Så kontakt mig ved at sende mig en mail på info@navneskilte.com eller ring på 2295 9130

MT Trading importerer selv varer fra østen, og jeg har et stort kontaktnet til mange brancher.

Jeg finder det du mangler! - til en skarp pris selvfølgelig :-)